torsdag, maj 14, 2009

Latteläger för småtjejer - Mänskligheten tar ytterligare ett steg närmare total implodering

Såg på nyhetsmorgon för ett par timmar sedan. Det rapporterades ifrån Täby, mellansveriges onödigaste kommun, där flickor i årskurs 5 till 8 erbjuds delta i så kallade "Latte-läger" där de får strosa runt på stan, göra färganalys (så 1988 att det gör ont, bara spegelväggen fattas), shoppa, gå på spa och givetvis dricka latte. Detta otyg, dryckernas Tomas Ledin - latte är kaffe för folk som inte gillar kaffe, Tomas Ledin gör musik för folk som inte gillar musik.

Bakom det hela ligger den suspekte Mats Blückert, så kallad "fritidskonsult" (Täby-slang för "Medelålders man som åker till Thailand lite för ofta och måste tänka på lerinpackade tolvåriga tjejer för att kunna göka med sin skenhustru"). Kolla bilden:


I rest my case. Punktmarkering på Blückert, tack.

Spektaklet är döpt till "Girl & The City", bonnigt namn med blinkning till åderförkalkad tv-serie som fört kvinnorörelsen tillbaka sisådär femtio bast.

Jag kan knappt bärga mig tills världen får se den manliga motsvarigheten där pojkar inom samma åldersgrupp får undervisning i att snusa utan att spy, fixa innebandyfrisyr samt får lära sig att det inte räknas som våldtäkt om tjejen bara ser rädd ut och gråter lite men inte säger nej så det hörs.

Sverige är fantastiskt!

Dagens mp3a: Lämplig låttitel, solklart om Mats Blückert.
Afghan Whigs - Retarded
Från den här plattan, köp illa kvickt.

7 kommentarer:

 1. täby, jag har inga ord. ...men det hade du...du är vass! tack

  SvaraRadera
 2. Man tackar! :)

  En gör så gôtt en kan.

  SvaraRadera
 3. Latte är äckligt. En svart kopp kaffe med lite socker. Det räcker.

  Sakfrågan orkar jag inte ens kommentera....

  SvaraRadera
 4. Hej, vi känner inte varandra, men jag vill bara informera dig om att det var inte Mats Blyckerts idé det här med kaffe latteläget i Täby kommun. Det var den dåvarande chefen Birgitta Olsson och hennes egen anställda dotter som kom på idén till lägret. Dottern jobbade som fritidsledare i kommunen. Och det är ju ännu värre. Eller hur? Det lades munkavel på alla fritidsledare efter att lägret var i hetluften och Mats fick välja mellan att ta på sig skulden för lägret eller få sparken. Sen gick Birgitta Olsson under jorden i två veckor och ingen kunde nå henne. Inte ens fritidsledarna. Och sen skyllde hon bara ifrån sig. Inte för att det gör någon skillnad idag, men jag vill iaf ge dig sanningen. Trevlig sommar! X.

  SvaraRadera
 5. Hej, Mats! Kul att du läser bloggen!

  SvaraRadera
 6. Hej, nej, nej, du missförstår mig!
  Jag är inte Mats, jag är en fd fritidsledare.
  Men det spelar ingen roll nu längre, men jag vill att rätt ska vara rätt! :)

  SvaraRadera