fredag, november 06, 2009

Kukmästaren skördar vad han sått

(för bakgrund, kolla här, här och här.)

Så anlände då slutligen mina två djupt efterlängtade kukigenkänningspriser. Man hade ju hoppats lite på en flådig "Gissa Snoppen"-keps som man kunnat bära spankulerandes gata upp och gata ner i socknen och dra åt sig lokalbefolkningens trånande, avundsjuka blickar.

Istället fick jag en tröja som det står "Strykjärn" på. Den har nu haft på mig tre dagar i sträck. Passande nog är den gjord av ett material som inte blir skrynkligt. Genidrag eller ödets ironi? You be the judge.

Strykjärn är tydligen en jättejättehatisk hårdrocksorkester från Säffle. Jag vågar inte lyssna på låtarna på deras MySpace-sida, de känns så farliga. Som tur är har de inga tatueringar, sånt tycker jag är otäckt. Så istället fick de be en ruskig rockkompis mannekänga tröjan på promobilderna.


Fast jag tittade iallafall på de fina fotografierna från en konsert som grabbarna tydligen gjorde i vassen, eller möjligtvis i ett slysnår.Lite märkligt men alla sätt är bra utom de dåliga, och man måste ju börja nånstans. Inte många lirar på Budokan på första turnén, först måste man jobba sig uppåt ute i spenaten.

Men men, kul att kidsen håller på. Rock on, ungdomar.

Det kom en skiva också:

Nu vet du vad du får av tomten, morsan.

2 kommentarer:

  1. Hur fick du tag i en Strykjärn-tshirt??

    SvaraRadera
  2. Prova att läsa inlägget du kommenterat.

    SvaraRadera