torsdag, juli 09, 2009

Fuck 2009

Jag vill hänga på Rio De La Plata och kolla in bältdjur med Charles Darwin, jag vill sitta i den djupaste afrikanska djungeln med Dr. Livingstone och bota malaria med gin & tonic.

Jag vill sitta under fullmånen i Monument Valley och dricka urvattnad whiskey som jag fick för ockerpris på senaste saloonen, äta bönor och skallerorm över öppen eld och oroa mig för indianer och prärievargar.

Jag vill glida in i liten japansk by Toshiro Mifune-style, bli bjuden på överkokt ris med buljong och sitta på golvet och snacka sake med en samuraj.

Jag vill bära hög hatt och krulliga polisonger och snubbla ner för Londons dimmiga kullerstensgator, pissa på en gaslykta, höra nippriga Cockney-nissar tissla och tassla om Jack The Ripper och tillbringa en vecka i en illegal opiumhåla.

Jag vill åka till snålblåstens Cornwall, ta en ale på Jamaica Inn och hjälpa suspekta typer med taskig hygien att smuggla skattkistor med okänt innehåll. Kanske ta en sväng förbi västindien och bli rekryterad av ett piratskepp.

Nutid. Så jävla överskattat.

Dagens mp3a: All hail Anti-christ.
Charlotte Gainbourg - L'un L'un part l'autre reste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar